De Marjanhoeve bied te koop aan

Waarom verkopen wij ook dieren.

Al eerder vertelde ik dat ik opgegroeid was met dieren. Van mijn vader heb ik die liefde overgenomen. Vaak kwam hij met een kip of een eend thuis die dan bij ons in een ren liep met een mooie haan. Zolang ik mij kan herinneren werden ze bij ons gehouden voor het plezier en bleven ze tot aan hun dood. Soms waren het toch dan al een stel oude knakkers. Vaak kon je mij ook vinden bij hun in de hokken of was ik bezig met een jong duifje groot te brengen. Ondanks dat wij gewoon midden in de stad woonden en zowel hanen als kippen, vogels enz hadden klaagde niemand over onze dieren. Erg jammer dat mensen het niet meer accepteren van anderen. Jan daarentegen was opgegroeid op een boerderij en ook daar had hij behalve de koeien ook kippen paarden enz. Hij was van jongs af aan gewend om met dieren te fokken en deze dan ook te verkopen. Maar ja als je zoveel dieren hebt moet je natuurlijk ook inkomsten hebben om zo je dieren weer de optimale zorg te geven. Bij ziekte heeft zo'n dier ook recht op een dierendokter wat niet goedkoop is en ook eten moet er natuurlijk komen. Maar één ding stond voorop en dat is dat zolang je een dier hebt er ook goed voor moet zijn. Vind het vreselijk om te moeten horen hoe iemand zijn dier verwaarloosd of mishandeld of dat veel mensen hun dier voor een vakantie weer dumpen. Snap het niet ook dieren hebben gevoel. Als ik mijn Lorry Brenny vertel dat hij een grote jongen is zie ik hem helemaal glunderen van trots of zie ik hoe verliefd ze op mij en Jan kunnen zijn. Wij hopen dat iedereen die een dier koopt zich ook goed realiseerd dat het geen ding is en het beestje gevoel heeft. Ben je goed voor een dier dan is hij dat ook voor jou. Wij zorgen voor gezonde dieren voor de liefhebber en hopen dat hij de baas is die wij zo graag zien voor onze dieren. Van veel baasjes krijgen wij later weer te horen hoe het met hun dier gaat en dat is altijd erg leuk. Meestal zitten er dan enkele foto's bij die ik weer op onze site zet. Helaas zal ik in de toekomst moeten wisselen met de foto's want vol is vol maar ook die ik er af haal blijven bewaard. Met onze papagaaien duif parkiet enz fok ik niet. Ik zie toch te vaak dat deze weer gedumpt worden en dat zie ik totaal niet zitten. Liep een keer op een beurs en daar hoorde ik iemand zeggen met die ara kun je tenminste gezien worden. Nou het is geen atribute en het moet gewenst zijn om zijn karakter en niet om de stoerigheid. Een vogel is erg leuk en hechten zich ook aan de baas maar daar word niet altijd zo mee omgegaan dus de vogels die u hier op onze site ziet zijn vogels die ook blijven tot aan hun dood.

Twee zwartbonte lammetjes te koop met stamboom en twee kruising geitjes

Wij hebben wee zwartbonte geitenlammeren te koop en twee kruising geitjes nubisch x zwartbont. 

gezonde en lekker speelse pups genieten nu al weer bijna een jaar van hun baasjes
Deze mooie pups, Floris, Chanel en Zinzi hebben al een geweldig huis gevonden. Foto's van hun gemaakt door hun baasjes staan op "de andere dieren". Gisteren 30 jan. '13 kregen wij nog een leuk mailtje binnen van de baasjes van Floris die nu al 1085 gram weegt.
31. jan, 2013
Interesse of een vraag!
Heeft u interesse in één van onze dieren of een vraag dan kunt u ons bereiken via marjantje@kpnplanet.nl

Duncan en zjn zusjes mogen op eigen pootjes staan.

Onze Duncan Lizie en Maggie zijn zover dat ze op eigen pootjes mogen staan. Ze zijn ontwormd gechipt geeënt en ontwormd. Het zijn hele mooie kleine en gezonde pups. Bij interesse mail ons op marjantje@kpnplanet.nl

Iglo's gezocht
Voor onze biologische scharrelvarkentjes, loopeenden zijn wij nog op zoek naar hondeniglo's. Heeft u er nog een in goede staat dan horen wij graag van u. Een foto zou heel fijn zijn zodat wij zien hoe deze eruit ziet. Graag horen wij ook wat u ervoor wilt hebben.
Oud brood en groente afval gezocht
Voor onze diertjes zijn wij op zoek naar oud brood en groente afval. Welke bakker of groenteboer maakt onze dieren blij. Wij blij en u heeft geen kosten voor het storten. Wij zoeken niets uit maar nemen alles mee!!!
grote bak voor onze varkens waar ze in kunnen badderen
Voor onze Betsy en Maxima zijn wij op zoek naar een grote bak die niet zo heel hoog is maar wel waterdicht. Bijv. een voetenbad voor koeien. Zij willen graag spelen in het water en wij willen ze graag de mogelijkheid geven maar kunnen maar niets vinden. Wie o wie kan ons helpen en weet een voetenbad voor koeien of schapen.

Gezocht deze mooie mops x maltezer kruising Spike

Al geruime tijd zijn wij op zoek naar een kruising hond spike. Spike is door ons gefokt en naar wij dachten aan een jong gezin verkocht die hem voor altijd zou houden. Helaas werden wij na bijna twee jaar gebeld dat hij weg moest samen met zijn medehuisgenoot. Natuurlijk maakt dat het plaatsen van zo'n hond het er niet makkelijker op als zij met zijn tweeen zijn. Wel hadden wij per direkt een huis kunnen vinden voor onze spike maar nee dat mocht niet ze moesten samen blijven. Twee dagen later hadden wij dan een plek voor beide honden maar tot onze grote verbazing hadden ze plotseling Spike weggedaan.

Natuurlijk hopen wij via deze weg in contact te komen met de nieuwe baasjes. Op de foto staat de toen nog jonge spike die hier net geknipt was als hij langhaar heeft is het een mooie warbol. Herkent u hier uw hond in en staat toevallig in zijn paspoort dat spike door ons gefokt is neem dan aub contact op en maak ons blij. Op 7 september 2008 is Spike geboren hij is nu dus 4 jaar. Wij hoeven hem niet terug maar willen graag weten hoe het met hem gaat en waar hij nu woont. Spikey is een erg lieve hond die graag speelt, tenminste als pup bij ons was hij zo. De laatste foto heb ik gezien op een verkoopsite en volgens mij is dit Spike. Helaas kreeg ik geen antwoord terug. Wie herkend zijn hondje?

Spikey (spike) Wie o wie heeft deze lieve mooie vent een thuis gegeven!
Hier is Spikey alweer 7 maand oud.
Spikey nu met een lekker kort kapsel. Het is een hondje die enige keren per jaar geknipt moet worden.
De nog jonge Spikey, Wie herkent zijn hondje hierin en wil ons laten weten hoe het nu met hem gaat!!! (hier 6 maand)

Kristof 23.05.2014 06:00

Hallo, Ik zie dat jullie 2 piëmontese stieren te koop hebben. Graag had ik de prijs voor de stiertjes geweten.
Met vriendelijke groeten Kristof

Jan 23.05.2014 07:25

Hallo Kristof,
Bedankt voor uw interesse, zou u ons een mail willen sturen via marjantje@kpnplanet.nl
Ik hoor van u.
met vriendelijke groet,

Jan

Nieuwe reacties

22.05 | 13:35

Hallo Sylvia,
Wat fijn om van jou te horen. Vergeten waren wij jullie niet. Wel helaas jullie adres kwijt ivm verbouwing. Ons email is jansfarm76@gmail.com

22.05 | 07:24

Hoi Marjan,
Hier het baasje van Belle 💛
Heel graag zou ik in contact komen met jou kan ik jou mailen/berichten?
Hartelijke groet,
Sylvia

23.11 | 03:39

Hoi Carin,
Wat naar dat je vriend ziek is en zijn papagaai niet meer kan houden. Ik heb niet direct geantwoord omdat ik eerst wilde uitzoeken of ik een plek had

23.11 | 03:22

Deel2
Ik moet zeggen dat ik door opvang van diverse vogels helaas mnu geen plek meer heb. Hoe graag ik het ook wil ik heb helaas geen plek nu. Sterkte.Gr, Maria